Nevike Naplója

--Menü--

webes naplóm...


Linkek

* Kezdõlap
* Napló Adatai
* Arhív

Nem értem!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

A kérdés természetesen költői, de akkor is felteszem, nem bírom bent tartani.
Nézelődök, keresgélek, rátalálok egy arcra, valamiért megfog. Lehet, már itt gyanakodnom kellett volna, mert napszemüveg mögé rejtőzött.
Küldök neki egy puszit, csak hogy felhívjam magamra a figyelmet. Sikerült, hurrá! Kaptam egy levelet, folytattuk mailen. Beszélgetés ha nem is eget verő, de azért megyeget. Nem nagyon szeretem sokáig nyújtani, mert vagy téves elképzelések születnek, vagy egyszerűen csak ellaposodik. Írom az úriembernek, találkozzunk. Kaptam képet is, szemüvegtelent, egész embereset. Részemről még mindig rendben. Küldtem én is, nem a legelőnyösebb, nagyon nevetőst, emberem nem menekült el. Jaj de jó, ha ezt a képet elviselte, akkor már csak kellemes meglepit okozhatok. Megbeszéltük, vasárnap találkozunk. Van dolga délután, kér telefonszámot, hívni fog, úgy könnyebb egyeztetni. Hát persze. Küldöm a számot ... na és azóta semmi. Úgy hívott, úgy írt bármit is, mint Nektek. Ja, boccs, tévedhetek, lehet, hogy az egyik olvasóm közben lenyúlta? :o) Na sebaj, túllépek ezen, nincs katasztrófa.
Csak valaki mondja el nekem, ennek mi az értelme? Mi a ........ért nem lehet egy sort írni, hogy meggondoltam magam. Az egész azért dühít ennyire, mert lemondtam valamit miatta, és vasárnap este igazi mamásan otthon bámultam volna a tv-t. Na jó nem a tv-t, de ez mindegy is.
Nem bánnám, ha emberünk olvasna blogot. Innen üzenem, hogy bunkóságból kapott egy csillagos 5-öst.
Lehet mondani, hogy savanyú a szőlő. De ha belegondoltok, a másik emberi lény iránti alapvető tiszteletet sikerült teljes mértékben 0-ra redukálnia magában.
Na jó, ennyi, kifüstölögtem magam.
Szép estét kívánok Nektek!


Beküldve: September 18, 2017 idõ: 21:30

<- Elõzõ Oldal | Következõ Oldal ->