Egy káposztalepke Naplója

--Menü--

Időnként csak nőknek, máskor meg uniszex. Egy csaj, aki próbál eligazodni az élet dolgai között. Néha sikerül..vagy nem. De nem adom fel! Soha! A skorpió olyan, akár a tűzmadár:elég a lángok között és hamvaiból születik újjá! Tanulságul szolgálhat, mit ne tegyetek, ha nem akartok hasonló hibákba gyalogolni. De úgyis csak az következik be, aminek el kell jönnie. Álljunk elébe!! Az előforduló költészeti blokkokért elnézést kérek-nem a Pulitzer díjra esélyesek, én tudom.. csak úgy jön.. aztán leíródik magától.. Mottó: Az élet a legnehezebb feladat- és nem csak egy megoldása van..


Linkek

* Kezdõlap
* Napló Adatai
* Arhív

Advil helyett... ( nyafogós blog)

Szóval..elkezdődött nyári/éves jól megérdemelt 1 hetes szabadságom. De ahelyett, hogy tengerparti szelfiket posztolnék, olasz romok előtt mutogatnám lesült combjaimat vagy előadnám a Hableányt a medencében, itt repedezik a fejem. Richter skála szerint 3-as erősséggel. Elszoktatok már a személyes stilustól, de gyakran vagyok közvetlen, ha nem oké, ne olvasd tovább. Nosza, kezeljük tünetileg, ne mérgezzük magunkat: ebéd, folyadék, kávé, csoki. Semmi változás.

 Na, ez már sok-kezd migréngyanus lenni a dolog, fél szem, fél fej-nem tudni, a jóképű reklámpilótának is hasonló panaszai voltak-e, némi fülhasogatással is megspéklelve, de ha ez igy megy tovább, megadom magam a gyógyszeriparnak, nincs mese-jöjjön az a csodaszer, eleget tűrtem. Még 2 pohár ásványviz..hátha csak szomjaznak azok a szerencsétlen kis neuronok börtönükben, aztán nem tudnak másképpen jelezni. Tanitják az iskolában a fájdalom mechanizmusát, még a tankönyvi ábra is elődereng, hozzá a szakszöveg: receptorostól ingerületvezetésig.. Köszi, érzem, ahogy végighalad az idegpályákon, akár valami japán áramvonalas szuperexpressz.

 Relax, hátha az segít. Kinyomjuk az Epicdrama háttérteleviziós csatornát Murdock nyomozó mesés barna szemeitől elköszönve..pedig ő aztán tökéletesre van formálva: csinos, magas és vág az esze, mint a kanadai favágófejsze. Viszlát, Willliam..

Csend. Vadgalambhuhogás messziről. Szuper helyen lakom. Jó, nem egy csendes óceáni pálmakunyhó és fehér homokos strand sincs, de ha kiáll a fejfájásom, ez is nagyszerű lesz.

További kezelési ötletek:- Nem kéne mondjuk aludni egy kicsit, mint egy megfáradt mopedes gazdag nyugdijas ebéd után? Á, fülhasogatással reménytelen bármelyik oldalra tenni a kobakot.. Fülfájás, mint egy kis ovodásnak, ez nem igaz! Mikor pedig összeszedted bátorságod morzsáit hasonló helyzetben és végigvárod a kilométeres sort az ambulancián,(ami természetesen tele hisztis kiscsajokkal meg üvöltő csecsemőkkel ) akkor benyögi drfrissenvégzett:
 - Hölgyem, a torokról sugározhat oda a fájdalom..meg biztos virus, de azért ki lehetne rántatni a bal felső 5.ös fogat, amit félig le tetszett csiszoltatni pár hónapja, aztán azóta se merészkedett a fogász közelébe.. Hja persze., azok után, mikor közli, hogy valószinüleg nem tudja ő ezt egybe kibányászni, irány a szájseb, kezicsókolom..! És különben is, a jobb fülem fáj, na. Mit kell engem piszkálni..majd elmegyek a héten. Ne azzal kezdjük már a szabadságot, hogy kitépetjük az állkapcsunkból a rágószerv maradékait..

Jön a kinai orvoslás-akupresszura, masszázs, meridián hókusz-pókusz yin-yang házilag, mert Dr Chen Honzg Wu-ra aztán nincs egy peták se. Valami lehet benne, görcs csökken. Már nem látok kéket-zöldet. Vagy csak most kaptak inni agysejtjeimék, mert van ott átfutási idő is. Szolid tompa bizsergés. Ez Kismiska a kezdetekhez képest. Cunami távozott, az apró hullámzással nem foglalkozunk.

 Na, ilyen az, amikor egy blogosnak fáj a feje..

Üdv: Norc

Beküldve: September 17, 2018 idõ: 14:35

<- Elõzõ Oldal | Következõ Oldal ->