Egy káposztalepke Naplója

--Menü--

Időnként csak nőknek, máskor meg uniszex. Egy csaj, aki próbál eligazodni az élet dolgai között. Néha sikerül..vagy nem. De nem adom fel! Soha! A skorpió olyan, akár a tűzmadár:elég a lángok között és hamvaiból születik újjá! Tanulságul szolgálhat, mit ne tegyetek, ha nem akartok hasonló hibákba gyalogolni. De úgyis csak az következik be, aminek el kell jönnie. Álljunk elébe!! Az előforduló költészeti blokkokért elnézést kérek-nem a Pulitzer díjra esélyesek, én tudom.. csak úgy jön.. aztán leíródik magától.. Mottó: Az élet a legnehezebb feladat- és nem csak egy megoldása van..


Linkek

* Kezdõlap
* Napló Adatai
* Arhív

Hétköznapi hölgyet..

Olvasgatni szoktam profilokat-hogy mit is akar a FÉRFI.  Van pár mondatos, egész oldalas igény-felsorolós, lényegretörő szexpartneres stb.  A címben szereplő meghatározás elgondolkodtatott.

Milyen az a hétköznapi nő? Vizuális típus vagyok. Nekem erről beugrik Ica 2 rakott szatyorral, a kor nyomaival deréktájon-azaz már több, mint 80kg. Festett szőke 40-en felül, hajtőben kissé lenőve. A házban süteményillat szálldogál. a konyhában barna kockás viaszosvászon, az ablakban 3 muskátli gondosan öntözve. Jar mosogató, Domestos és toilett kacsa alaptartozék, csakúgy, mint a Vanish szappan. ( Nem vagyok influencer, vasat se kapok a termékmegnevezésért )
"- Géza, itt a söröd!
- Szedjél még egy kis rizsát, Ica. Sanyi nem hozta vissza a sövényvágót?
-Nem. Anyád névnapjára megvettem a kenyérpirítót, szombaton átvisszük neki.."

Na, valami efféle asszociáció ami feldereng. Hétköznapi:főzök-mosok-takarítok, hogyha szólassz, melléd bújok. Akár falvédőre is hímezhetnénk, ha még divatban lenne. Gézának tökéletes. Icának is. Vannak itt Icák?

Lehet, hogy több Ilona van. Aki nem hétköznapi akar lenni valakinek, hanem ünnepi. Mondjuk szeretné, ha csodálatosnak látnák, uram bocsá' szépnek, ellenálhatalanul dögös vadmacskának, aki kívánatos és szexi. Törődnének az ő kis lelkecskéjével, mert az is van neki, meg álmai is. Nem csak 2 dolgos keze, amivel csiszolja az otthont és eteti a tyúkokat. Talán nem csupán élelmezni-és igénykielégiteni akarja az ő emberét, hanem.. a mondatot mindenki fejezze be saját ízlése szerint.

A magam idealista módján én királynő akarnék lenni és nem cseléd.
A mesének vége.
Üdv: Norc


Beküldve: September 17, 2018 idõ: 19:54

<- Elõzõ Oldal | Következõ Oldal ->