Egy káposztalepke Naplója

--Menü--

Időnként csak nőknek, máskor meg uniszex. Egy csaj, aki próbál eligazodni az élet dolgai között. Néha sikerül..vagy nem. De nem adom fel! Soha! A skorpió olyan, akár a tűzmadár:elég a lángok között és hamvaiból születik újjá! Tanulságul szolgálhat, mit ne tegyetek, ha nem akartok hasonló hibákba gyalogolni. De úgyis csak az következik be, aminek el kell jönnie. Álljunk elébe!! Az előforduló költészeti blokkokért elnézést kérek-nem a Pulitzer díjra esélyesek, én tudom.. csak úgy jön.. aztán leíródik magától.. Mottó: Az élet a legnehezebb feladat- és nem csak egy megoldása van..


Linkek

* Kezdõlap
* Napló Adatai
* Arhív

Társaság hiányában.. ( nosztalgikus blog )

Anno olyan 1000 éve volt az Antik Társkereső :a Nők Lapjában tették közé soraikat ama magányosok, akiknek voltak illúzióik ezen módszerrel kapcsolatosan. Olvashatta bárki:
" jól szituált középkorú úr ezúton keresi..
55 éves vidéki hölgy párját várja..
42 éves keresztyén fiatalember megismerkedne.."
Azt, hogy kinek milyen sikerei voltak, már sosem tudjuk meg. Újkori időkben virágzik a közvetítői üzletág: rapid-főzős-táncos-jó ég tudja még milyen randikra járogathat a delikvens, ha pénztárcába is belenyúl az ügy érdekében. Amint azt az SOS Szerelem romantikus limonádé filmecske is taglalja.

 De mi van, ha se pénz, se konkrét lecsaládosodási szándék nincs, egyszerűen csak nincs kihez szólnod, de jó lenne..Ez a klasszikus " társaság hiánya" az ide vezető okokkal most nem foglalkozunk. Alapeset: éjszaka van. Nincs kedved az akciófilmhez, az eszement vígjátékhoz és a szexfilm se a zsánered. Zabálni nem illik, dagi leszel. Piálni se,mert iszonyat fejfájáshoz vezet.Kocsmába lemenni egyedűl nőként -az meg kész öngyilkosság, feltéve, ha nem te vagy a Veszprémi Linda-Hijja! -harcos tekwando üvöltéssel.

Az ember lánya keres egy chat oldalt, aztán hajrá. Na ott aztán leképezheti az alvilág primitív bugyrait.
Összetétel:
-40% nyálas: szióka-mióka dumcsizzunk snapen szexchat?
-40% perverz: szia, előlről vagy hátulról szereted?
-10% csak simán unalmas: szia-kor-név-hol laksz-mizujs-milyen volt a napod?
- 5% pszichopata: "fekete dimenziókban vergődik lávategeri ösztönöm testetlen síkjának árnyéka, de te ezt nem értheted, mert engem senki se érthet.."
-5% akivel 10 mondatnál többet válthatsz és kijárta már a középiskolát..

Az utolsó csoport általában 23 óra körül érkezik. Rém szerencse, ha csak egyetlen képviselőjével is írhatsz. Persze, addigra már az előző kategóriákból több egyedet is kidobáltál a szia-sziázók közül. Némileg agresszív is leszel a sok lökött után,dühít a gyér IQ, de, amint egy beszélgetőtársam írta: édes, ez nem az MTA kihelyezett tagozata.. Hát, nagyon nem. Kérdem én, hol bújnak meg az okos pasik, akikkel lehet beszélni? Kihaltak? Mind nős? Az Antarktiszon gyűjt mintákat?
 
Ha invesztálhatnék bele, tényleg csinálnék egy chatnormalisaknak.hu oldalt. Mert biztos van rá igény. Lehet, nagyobb, mint a műfüves focipályákra. De még jó darabig nem lehetek Admin. Addig meg csak közzétettem ezt a mai bejegyzést.
Szeretettel: NorcBeküldve: September 21, 2018 idõ: 14:36

<- Elõzõ Oldal | Következõ Oldal ->